Peleman bvba © 2020


Peleman bvba Al meer dan 50 jaar ervaring in rubber, slangen, aandrijvingen en kunststoffen

Rubbermousse strips


Voor deze rubberstrips maken wij uitsluitend gebruik van de EPDM of Neopreen kwaliteit. Deze materialen, die worden aangeleverd in plaatvorm, kunnen worden verwerkt tot strips in allerlei afmetingen.


Zowel voor kleine als voor grote hoeveelheden kan u bij ons terecht. Daar wij deze rubbermousse zelf verwerken, kunnen wij een snelle levering garanderen ongeacht de omvang van de bestelling.


De strips worden in veel gevallen voorzien van dubbelzijdig kleefband waardoor een  eenvoudig montage mogelijk wordt. Toch is ook het ook mogelijk de strips te leveren zonder de dubbelzijdig tape. Indien U naargelang de toepassing de voorkeur geeft aan kunststofschuim-strips dan kunnen wij ook deze kwaliteiten aanbieden.

Rubbermousse is ook leverbaar in verschillende profielen. Deze worden geëxtrudeerd vertonen aldus aan de buitenwand van het profiel een vel.


Rubbermousse kan worden aangeboden in verschillende vormen, ook het snoer in schuimrubber met een diameter van 3 tot 25 mm is standaard bij ons op voorraad.